В Молдове

R. Moldova participă la Expoziția Matka Nordic Travel Fair 2024

Автор: AgroExpert
 Expoziția Matka Nordic Travel Fair 2024

În Finlanda a început Expoziția specializată de turism Matka Nordic Travel Fair 2024 - cel mai mare eveniment de promovare a turismului în Europa de Nord, unde Republica Moldova este prezentă cu stand de țară.

Delegația Republicii Moldova este compusă din reprezentanți al Oficiul Național al Turismului al Republicii Moldova, Medical Tourism Association of Moldova, Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern și trei operatori de turism receptor.

În cadrul expoziției este promovată oferta turistică națională prin materiale informative precum Agenda cultural-turistică „Pomul Vieții” 2024, care include 40 de evenimente, harta și broșura turistică de țară.

Totodată, turiștii din nordul continentului european vor face cunoștință cu oferta de tururi gastronomice, vinicole, culturale și cu pachetele turistice prezentate de agențiile de turism din Moldova.

„Prezența Republicii Moldova la expoziția din acest an este o continuare a eforturilor de promovare a țării noastre ca destinație turistică pe această piață, având ca scop poziționarea pe harta turistică globală”, susține ambasadoarea Republicii Moldova în Suedia, Liliana Guțan.

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!