Агроменеджмент

Delicii din inima satului Cialîc: Soții Chiriac produc cașcavaluri naturale

Автор: AgroExpert
cașcavaluri afacere de succes - agroexpert.md

În satul Cialîc, raionul Taraclia, se află o afacere locală de succes care produce cașcavaluri de înaltă calitate, folosind doar ingrediente naturale. Aceste produse apetisante au câștigat recunoașterea și preferința consumatorilor din întreaga țară, fiind disponibile în rețelele naționale de magazine.

Soții Chiriac, proprietarii acestei afaceri prospere, au împărtășit cu entuziasm povestea lor și experiența în domeniul producției de cașcavaluri.

„De mai bine de 7 ani, ne-am dedicat producerii sortimentelor de cașcaval după rețete italiene, adaptate în funcție de tipul de lapte utilizat și preferințele consumatorilor autohtoni”, a declarat Piotr Chiriac.

Zilnic, familia Chiriac procesează aproximativ 250 kg de lapte, dar capacitatea de producție a lor permite extinderea activității. Este de menționat că aceștia își asigură atât calitatea, cât și cantitatea laptelui necesar producției prin intermediul propriului lor ferme de vaci.

Calitatea și cantitatea laptelui și-o asigură de sine stătător, întrucât familia gestionează propria fermă de vaci, având un număr total de 30 de capete. Pe viitor, familia Chiriac își propune să extindă numărul de animale din ferma lor și să renoveze facilitățile existente. Aceste planuri de dezvoltare sunt menite să consolideze afacerea lor și să satisfacă cererea în continuă creștere pentru produsele lor de calitate.

Cu o combinație de pasiune, expertiză și gestionare atentă a întregului proces de producție, soții Chiriac au reușit să creeze o afacere de succes, promovând calitatea și autenticitatea produselor locale. Cașcavalurile lor fine sunt o dovadă a capacității antreprenoriale și a angajamentului lor în a oferi consumatorilor produse delicioase, sănătoase și naturale.

⚡️Urmărește știrile Agroexpert pe-> Telegram | Viber | Facebook | Instagram | News letter!

обратно к списку