В Молдове

Descoperă aromele primăverii la Vernisajul Vinului. Când va avea loc

Автор: AgroExpert
Vernisajul Vinului ediția a XXI-a - agroexpert.md

Iubitorii de vinuri sunt așteptați la cea de-a XXI-a ediție a Vernisajului Vinului, care se desfășoară sub sloganul „Dăruiește emoții de primăvară”. Evenimentul va avea loc pe 17 mai, la Palatul Republicii.

Descoperă creații vinicole inedite în cadrul ediției de primăvară, unde vinurile albe și rosé te vor cuceri prin prospețimea aromelor și eleganța gustului.

„Peste 70 de vinării autohtone își deschid sticlele pentru a vă dezvălui secretele creațiilor lor, prezentând o gamă impresionantă de peste 300 de vinuri – un veritabil bilet de călătorie spre regiunile viticole însorite ale Moldovei”, informează organizatorii.

Vinurile sunt pregătite să surprindă cu arome de salcâm, flori de câmp, citrice, mere verzi și note subtile de iarbă proaspătă, evocând spiritul vibrant al primăverii.

Evenimentul își propune să promoveze cultura vinurilor pe piața internă, aducând în prim-plan calitățile remarcabile ale produselor locale. 

Precizăm că, cea de-a XXI ediție a evenimentului, dedicată vinurilor albe și rose, este organizată de către Oficiului Național al Viei și Vinului, Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova, și cu suportul partenerului strategic USAID Moldova. 

Vinuri de calitate superioară, spumante și divinuri alese au putut fi descoperite la cea de-a XX-a ediție a Vernisajului Vinului, cu genericul „Vino, poveste de iarnă”.

Citește și: Vernisajul Vinului: Vizitatorii au degustat și evaluat 92 de vinuri

AGROEXPERT este partener media al evenimentului.

 

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!