Партнерские материалы

Conferința Națională Businessul Fructelor în R. Moldova: Vezi agenda

Автор: AgroExpert
bussinesul fructelor în Republica Moldova - agroexpert.md

Asociația Moldova Fruct organizează în zilele de 7 și 8 decembrie ediția a IX-a ediție a Conferinței Naționale „Businessul Fructelor în Republica Moldova”, cel mai important eveniment în sectorul fructelor la nivel naționalLa eveniment vor participa mai mult de 200 de producători, exportatori și furnizori de soluții pentru sectorul de producere a fructelor. 

Evenimentul este la cea de-a IX ediție și reprezintă cea mai importantă platformă de informare și networking pentru sectorul fructelor din Republica Moldova. Producătorii și exportatorii de fructe moldoveni vor avea oportunitatea să învețe cele mai bune practici de la experți din Moldova, Italia, Țările de Jos, Germania, Polonia și România.

În cadrul panelurilor tematice și sesiunilor de discuții, producătorii de fructe vor putea cunoaște inovațiile și noile tendințe tehnologice și soluții comerciale pentru întreg lanțul valoric al fructelor.

În premieră, la ediția din acest an va fi organizat un panel B2B destinat discuțiilor și negocierilor cu importatori de fructe din Uniunea Europeană. 

Prin intermediul acestui panel, producătorii și exportatorii, participanți ai conferinței, au ocazia să-și prezinte oferta direct cumpărătorilor fără intermediari. 

La eveniment vor fi prezenți experți și reprezentanți ai instituțiilor naționale și internaționale de cercetare şi ai furnizorilor de tehnologii din Moldova, Italia, Olanda, Germania, Polonia și România.

Pentru înregistrare la conferință, informații și agendă accesați:https://fbc.md

Evenimentul este organizat de Asociația Moldova Fruct, Proiectul USAID Moldova Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova, Dezvoltăm Moldova Rurală și Agenția de Investiții/Invest Moldova.

AGROEXPERT este partener media al evenimentului.

⚡️Urmărește știrile Agroexpert pe-> Telegram | Viber | Facebook | Instagram | News letter!

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!