Noutatea vine de la Deutz Fahr – Un nou tractor de putere mare: modelul 8280 TTV în curînd la Dealer-ul oficial AGROMOTOR PREMIUM

Партнерские материалы

Noul tractor 8280 TTV, produs în cea mai modernă  fabrică de productie din Europa, DEUTZ-FAHR Land din Lauingen, Germania, reprezintă cea mai avansată tehnologie „Made in Germany”. Proiectat și dezvoltat pentru cele mai exigente aplicații agricole, noul tractor completează gama de putere mare a producătorului german, concentrându-se pe noile tehnologii la dispoziția fermierului: putere dinamică, conectivitate, confort și fiabilitate – liniile directoare pentru proiectarea acestui utilaj.

Acest nou tractor inovator se mândrește cu un întreg spectru de conținut și capacități unice, care îl diferențiază de orice alt tractor din această clasă, împreună cu cifre de performanță de neegalat.

Puterea dinamică

Modelul 8280 TTV este echipat cu motor DEUTZ în 6 cilindri Euro3, cu o putere maximă de până la 287 CP care oferă un cuplu impresionant de 1226 Nm. Este proiectat pentru a oferi performanțe excelente și un nivel ridicat de eficiență: sistemele twin-turbo și CommonRail la 2.000 de bari asigură o atingere a puterii și a cuplului.

Sistemul de propulsie inovator este rezultatul unei experiențe îndelungate și a mulți ani de cercetare și include noua transmisie variabilă continuă.

O cutie de viteze epiciclică a fost cuplată în mod inteligent cu un ambreiaj și două unități hidrostatice creînd o nouă transmisie compozită (Compound Concept) care oferă performanțe de top în industrie în ceea ce privește gestionarea fluxului de putere, eficiența și forța de tracțiune.

Tractorul Deutz Fahr 8280 TTV oferă performanțe dinamice și se mândrește cu o accelerație uimitoare (până la 60 km / h), o decelerare progresivă și o reacție rapidă la schimbări de sarcină.

Sistemul hidraulic CleanOil de 210 l / min – cu un volum de ulei hidraulic de 90l disponibil pentru utilaje, capacitatea de ridicare din spate de până la 11.100 kg și sarcina admisibilă mare (16 tone), asigură versatilitate suplimentară și performanță extraordinară. Acest tractor a fost dezvoltat pentru dimensiuni de anvelope cu un diametru de până la 2,05m, prin urmare se poate echipa cu anvelopelor de dimensiune 710/70R42.

Conectivitate

Conectivitatea devine un punct de referință pentru optimizarea și gestionarea activităților agricole, chiar și de la distanță. Cu CFS (Sistemul de Agricultură Conectată ), tractorul Deutz Fahr 8280 TTV oferă cea mai bună productivitate și eficiență:

  • ISOBUS (cu până la 200 de secțiuni controlabile, control al ratei variabile și terminal universal)
  • Certificat „TIM” (Tractor Implement Management – echipamentul poate comunica cu tractorul și gestiona operațiunile)
  • SDF Guidance – Sistemul de ghidare SDF: precizie sporită datorită noului receptor SR20, modulului CTM și funcției Auto-Turn: întoarcere automată
  • SDF Fleet Management – Sistemul de management al flotei de utilaje agricole: (toate datele principale ale utilajului sunt trimise în timp real pe telefon/tabletă/computer)
  • SDF Gestionarea datelor prin platforma Agrirouter: încărcare și descărcare de date standardizate prin cloud sau port USB.
  • XTend: extensie de ecran iMonitor3 pe tabletă sau smartphone-uri

Confort

Deutz-Fahr a creat un tractor de top care nu face compromisuri în ceea ce privește confortul în toate aplicațiile. Suspensia inteligentă pe puntea față poate fi reglată pentru trei moduri (Auto, Normal și Soft). Împreună cu suspensia pneumatică a cabinei, aer condiționat automat, materiale premium și spațiu interior generos, a fost dezvoltat un loc de lucru confortabil și productiv.

Luminile puternice de lucru cu LED-uri de 50.000 lumeni, ergonomia cabinei și o amplasare logică a comenzilor, împreună cu sistemul “Infotainment” de ultimă generație, permit ore de lucru lungi și confort maxim.

Interfața om-mașină este și mai funcțională datorită unicului iMonitor3 care permite operatorului să interacționeze ușor cu funcțiile principale.

Pentru ca tractorul să fie și mai relaxant la utilizare, cabina MaxiVision2 este separată de capota motorului pentru a preveni transferul de căldură, vibrații și zgomot, ducând confortul operatorului la noi înălțimi fără precedent.

Fiabilitate

Tractorul 8280 TTV de la Deutz-Fahr se remarcă prin oferirea unor intervale lungi de service (1.000 de ore pentru uleiul de motor și 1.500 de ore pentru uleiul hidraulic) și ușurința intervențiilor pentru operațiunile obișnuite. Pachetul de răcire poate fi deschis de operator cu o singură pârghie pentru a face curățarea și întreținerea extrem de rapidă și simplă. Același lucru este valabil și pentru inspectarea nivelurilor de ulei, care pot fi verificate dintr-o privire.

Platformele de service adecvate, o conexiune externă pentru aer comprimat și verificarea siguranțelor vizibile pe tablourile electrice sunt doar exemple ale atenției acordate ușurinței de întreținere.

Astfel, noul tractor Deutz Fahr 8280 TTV reprezintă completarea familiei de tractoare de mare putere DEUTZ-FAHR „Made in Germany”.

⚡️Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram | Viber | Facebook | Instagram | News letter!

обратно к списку