Vladimir Ghiliov: «Expoziția specializată TehAgroFest – 2021 este o oportunitate extraordinară pentru agricultorii din întreaga țară»

Партнерские материалы

Doar câteva săptămâni au rămas până la desfășurarea celei de-a treia ediție a expoziției specializate de tehnică și tehnologii agricole TehAgroFest, planificată pentru perioada 12-14 august 2021. Vladimir Ghiliov, directorul companiei Agroprofi - dealer oficial în Republica Moldova a tehnicii agricole Case IH, Vaderstad AB, Maschio Gaspardo, Gregoire Besson și altele, ne-a comunicat că pentru agricultori, acest eveniment este unul de anvergură, pe care nu au dreptul să îl rateze.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este o premieră așteptată de altfel, mai ales după pauza care a fost cauzată de pandemia de coronavirus, când întâlnirile cu prezența fizică a agricultorilor într-un număr mai mare au fost limitate.

”În cadrul evenimentului compania Agroprofi promite o adevărată premieră pentru piața utilajului agricol din Republica Moldova - demonstrarea în câmp a semănătorii pentru culturi cerealiere marca Claydon, care funcționează în cadrul tehnologiei Opti Till.  De fapt, participanții vor avea ocazia să vadă, să testeze tehnica expusă. Șirul acesteia cuprinde: tractoare universale și robuste Case IH, inclusiv modelul Puma 225 dotat cu transmisia variabilă CVT, semănători multifuncționale Vaderstad și Claydon, pluguri reversibile Gregoire Besson și utilajele deja bine cunoscute producere Maschio Gaspardo. Din acest motiv, consider că este o ocazie bună pentru agricultorii din întreaga țară să vină la Expoziția TehAgroFest – 2021, unde se va găsi atâta tehnică agricolă într-un singur loc. Pe această cale, aș vrea să transmit un mesaj important, cine încă nu a făcut înregistrarea la Expoziție, îi îndemn să o facă în timpul apropiat” a declarat Vladimir Ghiliov.

A treia ediție a expoziției specializate de tehnică agricolă TehAgroFest  va avea loc în perioada 12-14 august 2021 în câmp deschis, în apropierea bazei tehnice a companiei Sanctum AG.

Pentru orice întrebare legată de participare la expoziție, persoana de contact este Gheoghe Scutaru, Director commercial Sanctum AG - 069321230

⚡️Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram | Viber | Facebook | Instagram | News letter!

Источник: Agroexpert
обратно к списку