В Молдове

Foto | Ce tehnologii agricole sunt expuse la MOLDAGROTECH spring

Автор: AgroExpert
MOLDAGROTECH spring tehnologii agricole - agroexpert.md

Peste 60 de expozanți își prezintă ofertele la cea de-a 43-a ediție a expoziției MOLDAGROTECH spring 2024. Participanții au venit cu tehnologii agricole avansate, concepute să răspundă provocărilor și nevoilor agricultorilor din Republica Moldova. Vizitatorii sunt așteptați la expoziție până pe 16 martie.

Printre standurile expoziționale, ATC-Agrotehcomerț s-a distins prin prezentarea unei game de tractoare specializate pentru vii, livezi și câmp deschis.

„Am venit cu o combină performantă de 360 CP destinată pentru gospodăriile care gestionează cel puțin 800 - 1.000 de hectare. Pentru terenurile noastre deluroase, această combină este foarte utilă pentru că se auto ajustează pentru o recoltă eficientă. În premieră, anul acesta am venit cu gama de tractoare specializate pentru vii și livezi și pentru câmp deschis. Tractoarele sunt fiabile, utilitare și atrăgătoare din punct de vedere al calității și confortului”, precizează șeful secției vânzări, Oleg Iarov.

Despre rolul crucial al tehnologiei digitale în atingerea performanței în agricultură ne-a comunicat directorul general al companiei Agromotor, Anatol David. 

„De fiecare dată pentru expozițiile Moldagrotech, propunem produse care să prezinte interes agricultorilor. În gama de utilaje nu pot să nu menționez calitatea semănătorilor, care se remarcă prin viteză de lucru, precizie și economie de timp. Venim cu noutăți în sectorul zootehnic, dorind să participăm activ la restabilirea sectorului. La fel, prezentăm și o gamă largă de încărcătoare telescopice performante. Digitalizarea duce la eficiență și nu putem neglija acest fapt. Fără o gestionare profundă a proceselor în cadrul întreprinderilor agricole nu putem merge înainte”, susține Anatol David. 

Cu oferte speciale la semănătoarea Kverneland Optima și la încărcătoarele telescopice a venit în cadrul expoziției Moldagrotech compania Elit-Tehnica.

„Venim cu o ofertă specială, la semănătoarea Kverneland Optima, care lucrează la viteză înaltă de până la 18 km la oră pentru floarea-soarelui și porumb. La procurare semănătorii până la sfârșitul lunii martie, primiți cadou un complet de înlăturare a resturilor vegetale. Avem și o ofertă specială la încărcător, achiziționarea lui în luna martie vă aduce o reducere de 3 procente”, a declarat directorul de vânzări, Bordan Petru.

AgroProfi a captivat atenția vizitatorilor prin abordarea sa pragmatică în soluțiile agricole. Specialista în marketing, Efimia Șova, a enumerat gama de utilaje adaptate condițiilor specifice pieței din Moldova.

„La cea de-a 43-a ediție a expoziției Moldagrotech, compania AgroProfi vine cu soluții eficiente și raționale, pentru că anii trecuți au arătat că pragmatismul în domeniul agriculturii este cea mai bună soluție. Venim cu utilaje adaptate condițiilor și necesităților pieței din Republica Moldova. La stand puteți găsi o serie de tractoare Case IH, încărcătoare telescopice Bobcat, iar în contextul digitalizării agriculturii propunem o serie de drone producere XAG”, afirmă Efimia Șova.

Cu soluții complexe pentru fermele zootehnice, precum și oferte pentru sectorul legumiculturii a venit compania Ozonteh. Directorul, Nicolae Cherdivara, a evidențiat soluțiile complexe pentru fermele de animale și legumicultură, oferind utilaje pentru pregătirea furajelor, colectarea fânului și recoltarea usturoiului.

„În fiecare an venim cu produse pe care nu le-am prezentat anterior, adică în premieră absolută. Noi oferim soluții complexe pentru fermele zootehnice. Venim cu soluții pentru pregătirea furajelor, colectarea fânului și transformarea acestuia în nutrețuri. La fel, propunem și oferte pe segmentul de producere a legumelor. Avem plantatoare de răsaduri, utilaje de recoltat usturoi și altă tehnică necesară pentru mecanizarea acestui sector”, menționează Nicolae Cherdivara.

Precizăm că, expoziția MOLDAGROTECH spring a fost inaugurată la Chișinău pe 13 martie. În mod tradițional, expoziția este însoțită de Târgul de puieți și material săditor care înregistrează circa 40 de participanți. 

Recomandăm și: Foto | Expoziția MOLDAGROTECH spring își așteaptă vizitatorii

AGROEXPERT este partener media al expoziției.

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!