Партнерские материалы

Produse de Succes!

La moment sunt în toi pregătirile pentru campania de semănat a culturilor de iarnă - rapiță și grâu.

La ordinea de zi a fiecărui agricultor se află sarcinile de pregătire a solului, achiziționarea semințelor, tratanților și îngrășămintelor.

Un aspect de bază în obținerea recoltelor planificate și a unui indicator destul de semnificativ în structura costurilor (până la 40% din suma totală) îl reprezintă îngrășămintele minerale.

Vă atenționăm, că în perioada de toamnă, pentru o bună creștere și iernare a culturilor de iarnă, plantele trebuie să fie asigurate cu o nutriție crescută de fosfor-potasiu și moderată cu azot.

Nutriția îmbunătățită a culturilor de iarnă din toamnă cu fosfor și potasiu contribuie la o mai bună cultivare și dezvoltare a plantelor, la acumularea unei cantități mari de carbohidrați (zaharuri) și la creșterea rezistenței la iarnă. La o aprovizionare crescută de azot în toamnă, condițiile de iernare a culturii se înrăutățesc, ceea ce crește riscul de a pierde viitoarea recoltă.

IMEXAGRO SRL Vă aduce în atenție o nouă generație de îngrășăminte cu 5 nutrienți principali (P, K, S, Mg, Ca), care sunt dezvoltați prin tehnologie premium și conțin un polisulfat component organic unic - PKpluS de la ICL Fertilizers (Olanda).

Aplicând PKpluS 29-5+2MgO+7S+21CaO, veți obține:

  • Îngrășăminte de clasa premium la un preț accesibil;
  • Eficiență economică ridicată;
  • Tehnologie unică de satisfacție deplină necesarul de nutriție;
  • Cel mai înalt grad de solubilitate și disponibilitate a fosforului (P) din lume;
  • Amprentă redusă de carbon pentru dizolvarea 100% a îngrășămintelor chiar și la rezerve scăzute de umiditate din sol;
  • Posibilitatea aplicării pe toate tipurile de culturi și tipuri de sol pentru întroducerea de bază și înainte de însămânțare;
  • Cele mai esențiale elemente pentru nutriția de toamnă – fosforul (P), potasiul (K), sulful (S), magneziul (Mg) și calciul (Ca);
  • Îngrășământ foarte eficient bazat pe cea mai recentă tehnologie de polisulfat!

Norma de aplicare la semănat: 50-100 kg/ha
Norma la aplicarea de bază: 100-300 kg/ha

Pentru mai multe detalii despre oferta data va rugam sa apelati specialistul IMEXAGRO din zona Dvs.
0(22) 75 27 01
0(60) 20 05 51
nfo@imexagro.md
https://www.imexagro.md

обратно к списку